Februrari 2018 - Van Becker Watersnijtechniek VOF naar Becker Watersnijtechniek BV

Opnieuw hebben we een stap gezet in de ontwikkeling van ons bedrijf.
We hebben de VOF omgezet in een BV waardoor het voor alle partijen duidelijk wordt dat er zaken wordt gedaan met een financieel betrouwbare partner.
De succesvolle samenwerking van Jan en Gerwin in de VOF wordt dus nu voortgezet in een BV vorm waarbij ze elk voor 50% aandeelhouder zijn.
Binnenkort volgt meer nieuws………

Mei 2011 - Aanschaf 3e machine

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn en de vaak zeer snelle levertijden te kunnen blijven handhaven hebben we er een nieuwe watersnijmachine bij.
De Resato ACM met een snijbereik van 3x4 meter en een dubbele snijkop. Hiermee wordt onze capaciteit vanaf half april bijna verdubbeld!

Mei 2011 - Aanschaf 2e machine

Ivm een groter aanbod van snijwerk hebben we besloten een 2e machine aan te schaffen. Hierdoor kunnen we onze snelle levertijden aan blijven houden. Deze nieuwe machine heeft net als onze huidige een snijbereik van 2000x6000mm maar heeft een zwaardere pomp waardoor we met name in dikkere materialen sneller en dus goedkoper kunnen snijden. Als alles volgens planning verloopt dan wordt de machine eind Juni geplaatst.

September 2011 - Erkend Leerbedrijf

Nadat ons bedrijf is gescand en Gerwin de cursus Leermeester met succes heeft afgerond, zijn wij vanaf heden een erkend leerbedrijf.
Dit houdt dus in dat wij een erkend stageadres zijn geworden. 

November 2010 - Met een nieuwe compagnon en een nieuwe machine in een nieuw pand.

Doordat steeds meer klanten de weg naar ons bedrijf vinden en het steeds drukker wordt hebben we besloten om samen met Gerwin Hakkers een VOF aan te gaan en tegelijkertijd naar een groter pand te verhuizen. Gerwin is gereedschapsmaker van beroep en heeft dus een zeer goede technische achtergrond. Ook is er een goede "klik" tussen ons, dus hebben we er alle vertrouwen in dat de groei in ons bedrijf zich voort kan zetten. Ons nieuwe adres wordt Handelsstraat 58 in Hardenberg. Dit is een pand van 525 m2 met door de gehele hal een 2-tons kraanbaan. Ook hebben we onze Omax machine ingeruild voor wederom een Omax en gaan van een 1500x 3000 mm werkbereik naar een 2000x 6000 mm. Zo kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn met bv trapbomen of handelslengtes van 6 mtr. materiaal bewerken. We blijven dit merk trouw omdat we heel goede ervaringen hebben met de nauwkeurigheid , snelheid en gebruiksvriendelijkheid ervan. Als we eenmaal goed gesetteld zijn in Hardenberg, houden we een open dag zodat iedereen kan kennismaken met Gerwin, de nieuwe machine en het nieuwe pand.


Becker Watersnijtechniek B.V. • Handelsstraat 50 • 7772 TR Hardenberg • 0523 27 29 59 • info@beckerwatersnijtechniek.nl