Machinepark

Omax 80X

2 Stuks Omax 80X precisie snijmachines met een bereik van 2000x6000mm. De positioneernauwkeurigheid bij maximale snelheid is 0,08 mm en de repeteernauwkeurigheid is 0,051 mm. Haaksheid is 0,17 mm per meter en de rechtheid 0,25 mm per meter. Eén machine is een 30 Kw uitvoering die veel gebruikt wordt voor het dunnere werk en een veelheid aan materiaalsoorten terwijl de andere, de 38 Kw uitvoering het meest wordt gebruikt voor de opdrachten uit dikker materiaal.

Deze laatste machine is uitgevoerd met een zogenaamde “ Tilt-A-Jet ” die zorgt dat de snijhoek gecorrigeerd wordt voor een zo haaks mogelijk snijwerk. Ook is het mogelijk om tot 8 graden onder een hoek te snijden.


Tilt-A-Jet

Zie hiernaast het filmpje voor de werking van de Tilt A-Jet.


Omax 120X

Onze nieuwste aanwinst is een Omax 120X met een bereik van 3000x6000mm en dezelfde nauwkeurigheid als bovenstaande machines. Ook deze machine is uitgevoerd met een Tilt-A-Jet en heeft  vanwege z’n afmeting weinig beperkingen meer.


                                   
Resato ACM 3040

De Resato ACM 3040 met een snijbereik van 3000x4000mm  heeft een dubbele snijkop en voor elke snijkop een aparte pomp. Het grote voordeel van deze machine is dat er 2 (gelijke) producten tegelijkertijd kunnen worden gesneden. Ook is deze machine uitermate geschikt voor het onbemand laten draaien zodat we ook groot seriewerk scherp aan kunnen nemen.

  Zoals u wellicht merkt, hebben we een grote variatie aan machines met elk z’n eigen mogelijkheden
waardoor we eigenlijk voor elke soort klus wel een geschikte machine hebben.